Information till annonsörer

Denna webbplats är anpassad för skandinaver söker ett hem att hyra i Spanien. Vi har annonser för både "Långtidsuthyrning" och "Korttidsuthyrning".

Genom att lägga din fastighet att hyra på denna webbplats kommer du att få trafik från skandinaver som söker bostad i de mest populära områdena i Spanien.

Varför annonsera dina hyresobjektet här?

Denna webbplats är en del av Megafon Media Solutions www.megafon.net. Megafon.net är en samling av specialiserade webbplatser med smarta lösningar för marknadsföring som ger annonsörerna möjlighet att nå rätt kunder.

Megafon har varit online i över 8 år och har en hög rankning i Google på skandinaviska sökfraser om att bo i Spanien, flytta till Spanien och jobb i Spanien. Många besökare använder megafon.net som informationskälla när flytta till Spanien.

Just nu har Megafon.net mer än 27.000 besökare varje månad som genererar totalt 75.000 sidovisningar varje månad.

Från de olika sidorna i Megafon.net finns länkar till den här databasen som styr relevanta användare direkt till de typer av boende som de letar efter.

Skandinaver hyresgäster brukar vara attraktiva på hyresmarknaden, så om du har en fastighet att hyra detta är ett bra tillfälle för dig.

När du letar efter nya hyresgäster till ditt boende bör du alltid använda flera marknadsföringskanaler, eftersom varje person är unik, vilket alla använder olika kanaler för att söka information på internet. Genom att använda flera marknadsföringskanal du kommer helt enkelt att nå ut till fler kunder, så att du kan tjäna mer pengar på din egendom.

Så om du redan använder en spesiell annonsplats för din fastighet och är nöjd med det, men fortfarande inte har hyrt ut för hela året, bör du försöka att lägga till din egendom till vår databas och ge oss möjlighet att skaffa fler hyresgäster till dig.

Publicering

Om du inte talar något skandinaviskt språk men har en lägenhet i Spanien du publicera, vänligen annonsera på engelska och vi kan försäkra er att 99% av våra besökare kommer att förstå det mycket väl.

Vi har organiserat våra annonser i två huvudkategorier: "Korttidsuthyrning" och "Långtidsuthyrning".  Korttidsuthyrning eller "Semesteruthyrning" är vanligen prissatta pr vecka men kan också vara upp till tre månader. Välj rätt kategori vid publicering för att säkerställa att besökarna hittar vad de letar efter.

När du lägger till bilder, se till att först ladda upp bilden du vill ska visas som miniatyrbild för din annons. Du kan lägga till upp till 10 bilder till varje fastighet.

Priser

Priset för att annoncera här är bara 5 € pr månad, och vi tar inte betalt av dig pr bokning. Dina kontaktuppgifter kommer att finnas på denna webbplats så att kunderna kan kontakta dig direkt.

Annonser för långtidsuthyrning är online i 30 dagar, medan annonser för korttids uthyrning är online i ett år (365 dagar).

Betalning

När du har angett all information om fastigheten kommer du bli uppmanas att betala med PayPal. Om du har ett företag och vill betala via banköverföring, vänligen registrera ett gratis konto och kontakta oss via e-post.